aika kuluu, aika muuttuu, aika muuttaa, vaihtaa suuntaa.

26.06.2012 - Maisa Hyttinen

Jälkimmäinen kuva on valitettavasti julkaistu jo edellisessä postauksessa, mutta se on kuitenkin uusin rakennekuva Sotilaasta. Joitakin päiviä sitten selailin vanhoja kuvia ja koska pidän ennen-jälkeen -kuvista niin jaettakoon tämä täälläkin.

Alla olevista kuvista ylempi on otettu 27.10.2011 eli alle viikko Sotilaan tulon jälkeen. Voi miten se näyttää niin sirolta ja hennolta, vaikka todellisuudessa ensimmäistä kertaa sen nähdessäni ajattelin, että ompa massava kaveri. Se näyttää hurjan korkealtakin, vaikka oikeasti on ihan pikkuheppa. Näitä kuvia katsellessa tuntuu, etten oikein tunnista näistä omaani.. Sama sympaattinen ilme sillä tosin oli jo silloin.

Jälkimmäinen kuva on otettu 21.6.2012 eli kuutta päivää alle kahdeksan kuukautta edellisen jälkeen. Onhan sillä laidunmaha ja vähän ylimääräistä massaa, mut kylkiluut löytyy ja painoa on ulkonäöstä huolimatta todennäköisesti edelleen vähemmän kuin tullessaan. Ei ole hajuakaan, mistä tuo lihas on ilmestynyt, mutta massaa on siinäkin mielessä tullut lisää. Jalat ovat hurjan hyvässä kunnossa, jouhet kasvavat ja karvakin on hyvässä kunnossa nyt kun lopulta vaihtuikin. Muutos on ollut kaikin puolin positiivista, onneksi.

muutos2

Tänään olisi tarkoitus lähteä uimaan kahden hellyyttävän minisuokin ja parin hyvän kaverin kanssa. Kuvamateriaaliakin saatte! Juhannuksen mukavasta seurasta, hyvästä grilliruuasta ja valvomisesta on siis selvitty ja loma jatkuu. Näillä näkymin Sotilas jää vielä heinäkuuksi tämänhetkiseen asuinpaikkaansa ja muuttaa kotiin vasta lähempänä syksyä.

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.