Veljekset Wahlstén

Ehdotus vaikuttajayhteistyöstä Veljekset Wahlstén x Team Töff


Kaksi tyttöä ja hevonen

Kylmäveriruuna Töff on kahden valokuvaajan yhteinen ilo. Somen lisäksi meidät voi tulevaisuudessa tavata sekä raveissa että ratsastuskilpailuissa.

Kanavamme tavoittavat kuukausittain noin 15 000 suomalaista hevosalan harrastajaa ja ammattilaista. Suomalainen käsityö, ajaton design ja hevoslähtöiset innovaatiot täydentävät sisältöjä luontevasti.

Kokosimme alemmas muutamia ideoita, millaisia sisältöjä voisimme tehdä yhdessä!

Wahlsténin työ ja tuotteet ovat meille tuttuja jo vuosien takaa. Esimerkiksi Wahlsten Premium Anatomic -suitsien ensimmäinen versio suunniteltiin vaikuttajayhteistyössä Maisan edesmenneelle hevoselle Sotilaalle vuonna 2015.

Tangen Tøff

9-vuotias norjalainen kylmäverinen. 74 starttia, 14 voittoa ja lähes 100 000 euroa tienattua rahaa. Rauhallinen ja näyttävä hevonen, jota on mahdollista hyödyntää muun muassa markkinoinnissa, demoissa ja tapahtumissa.

Maisa Hyttinen

Töffin tiimissä omistaja, valmentaja ja valokuvaaja. Ammatiltaan viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija. Sosiaalisen median vaikuttaja ja yksi Suomen ensimmäisistä hevosbloggaajista.

Anette Naroma

Töffin tiimissä omistaja, hoitaja ja valokuvaaja. Pitkä kokemus työskentelystä ravihevosten kanssa. Saatetaan nähdä tulevaisuudessa myös ohjastustehtävissä.


Ideoita yhteisiin sisältöihin

Sisällöt voivat sisältää esimerkiksi mainostasoista valokuvaa, someen sopivaa videota sekä erilaisia tekstikokonaisuuksia. Töff on näyttävä malli sekä ravi- että ratsuaiheisiin materiaaleihin.

Tässä muutamia ajatuksia siitä, millaisia sisältöjä voisimme yhdessä tehdä!

Alansa asiantuntijat

Esimerkiksi uudet innovaatiot; miten tuotekehitystä tehdään, millaiset arvot ja tavoitteet ohjaavat kehitystyötä, millaisia tuotteita Wahlstén on tuonut markkinoille.

Esimerkiksi valjaiden valinta; millaisia ominaisuuksia nykyajan valjailla on ja miten ne parantavat hevosten hyvinvointia, miten valjaita suunnitellaan ja valmistetaan, mitä ottaa huomioon valjaita valitessa ja sovittaessa.

Tuotetestit, suositukset ja vertailut

Yksi suosituimmista yhteistyösisällöistä on vuonna 2020 tekemämme vertailu hevosten hyönteiskarkotteista. Sitä on luettu noin 70 000 kertaa ja kesäaikaan sen löytää yhä noin 1 500 lukijaa per kuukausi.

Esimerkiksi hevosen ensiapupakkaus; mitä tuotteita hevosen ensiapupakkauksesta olisi hyvä löytyä ja millaisia vaihtoehtoja Wahlstén tarjoaa ja suosittelee.

Mainospaikat

Tarjoamme kiinteät mainospaikat kypäriin, tiimiasuihin ja ajopukuihin yksinoikeudella tai korkeintaan kolmelle yhteistyökumppanille.


Ota yhteyttä!

Meistä olisi mukavaa löytää pitkäaikainen kumppani, jonka kanssa tutustua ja katsoa hieman takin selkään brodeerattua logoa edemmäs.

Yhdessä tekemisestä syntyy monenlaista arvoa, joten meillä ei ole valmista hinnastoa vaikuttajayhteistöille. Sopiva korvaus on aina löytynyt yhteisen ideoinnin myötä.

Ollaan yhteyksissä, jos tuntuu siltä, että voisimme sopia Wahlsténin urheilijatiimiin!

Maisa Hyttinen
maisa@maisahyttinen.fi
p. 040 7710207

Y-3252804-5