16: korkealla korkealla, olen taivaalla. ratsastan tuulella.

16.12.2012 - Maisa Hyttinen

IMG 0367y IMG 0389y

Tässä säässä ei mukava pikku sunnuntairatsastelu huvittanut, joten Sotilas kävi keräämässä lumikuorrutuksen tarhassa ja pääsi aikaisin sisään. Se vaikutti huomattavasti tyytyväisemmältä turvassa tuulelta ja sateelta, joten annoin itsellenikin luvan lojua päivän sängyssä. Tuloksena on uusi ulkoasu, josta tuli näköjään tummempi kuin ajattelinkaan. Ikävöin vanhaa oranssimustaa ulkoasuamme, mutta se osoittautui aikanaan niin ongelmalliseksi eri näytöillä, että luovuin siitä suosiolla. Toivottavasti tämä toimii kaikilla. Nyt postauksien alta löytyy myös mitkälie arvostelunappulat, joten mielipiteensä voi tästä eteenpäin kertoa muutenkin kuin kommentoimalla. Tosin, kommentoikaa ihmeessä. Etenkin tätä ulkoasua!

Tänään ette saa vain yhtä joulukalenterikuvaa vaan hieman useamman! Ne kaikki on otettu yhtenä älyttömän nättinä iltana toissatalvena (c. Sara Rautiainen). Tallipäivän päätteeksi ripustin kameran toisaalle ja ratsastelin hetken lumisella kentällä maailman kultaisimmalla jättiläisellä. <3

Dedicated Kemp  9

Dedicated Kemp  5 Dedicated Kemp  7 Dedicated Kemp  4

Dedicated Kemp  25283 2529 Dedicated Kemp  25282 2529

ak

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.