1: tällä kertaa kiinni sen saan. ennenkuin se katoaa.

01.12.2012 - Maisa Hyttinen

JOULUKALENTERI

Suunnittelin tätä jo viime vuonna, mutta joulukuu oli minua nopeampi ja pääsi yllättämään. Tällä kertaa en tee samaa virhettä. Älytön määrä ihania talvikuvia on odottanut jo pitkään pääsyä esille, joten ideana on, että julkaisen joulukuun jokaisena päivänä talvisen kuvan ja kerron siitä hieman. Olkaa hyvät! Hyvää joulun odotusta teille kaikille. Muistakaa muistaa hevosystäviännekin!

PS. Teitä on kohta 200, VAU! Saataisiinko se täyteen joulukaleterin aikana? Liittykää kerhoon!

PPS. Täällä on ihan käsittämätön määrä lunta ja sitä sataa kokoajan vähän lisaa. Ihan hurjan siistiä ainakin näin aluksi. Voitte odottaa innolla sitä kuvahyökkäystä minkä kaikista ensimmäisistä lumikuvista saan aikaiseksi, hehee. (Maanantain ja tiistain väliseksi yöksi on luvattu 18 astetta pakkasta.. Ei juhlita talven tuloa liikaa..)

k1

Tämä on ehdottomasti yksi lempparikuvistani. Pieni shetlanninponineiti Elli-Amelie on söpö tuttavuus viime talvelta. Se ei ollut lastenratsuna oikein motivoitunut, eikä juuri muuallakaan, mutta todellisuudessa se oli hurjan hyvä poni, joka väläytteli aina välillä kuvaamisen arvoisia temppuja. Ja kuten kuvasta näkyy, niin alle metrin korkuinen poni ylitti halutessaan 80 senttisen esteen helposti.

ak

Törmäillään somessa!

Voit seurata kirjoittajaa Instagramissa @eqphoto.maisahyttinen. Facebookissa palvelee sivu Hevosvalokuvaaja Maisa Hyttinen.

Someja sopii käyttää yhteydenottokanavana esimerkiksi kisakuvatilauksissa ja muissa rennoissa yhteydenotoissa.

Ammatillisesti relevantimpaa sisältöä kannattaa etsiä LinkedInistä. Verkostoidun mielelläni!

Virallisemmissa asioissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maisa@maisahyttinen.fi.